Skjermbilde%202021-03-03%20kl.%2019.54_e

STRATEGISK FORTELLING

Service Subtitle

“Men vi har allerede en strategi”, sier mange. Det er lett å glemme at forretningsstrategiens matematiske språk sjelden begeistrer de ansatte, for ikke å snakke om kundene. Du kan ikke forvente at virksomheten skal klare å gjennomføre en strategi, hvis du selv ikke klarer å beskrive den med entusiasme. Det er her fortellingen om strategien kommer inn i bildet. Sagt på en annen måte:

Mens forretningsstrategien ofte presenteres i power pointen fra helvete, skal den strategiske fortellingen være lett å forstå og skape engasjement. 

En strategisk fortelling gir svar på helt sentrale spørsmål, som: Hva er virksomhetens bidrag til samfunnet? Hva skiller dere fra konkurrentene. Den snakker ikke om omsetningsmålet for neste år, men hvordan dere skal komme dit. Syretesten er at en hvilken som helst ansatt kan kjenne sin rolle i den. Fordi den peker ut en retning, og gir mening til alle små og store arbeidsoppgaver som skal gjennomføres.

Vi hjelper dere med den strategiske fortellingen ved å stille gode spørsmål og finne de riktige ordene. Men like viktig: Vi sørger for at den ikke havner i en skuff på kontoret, men blir synlig ute i verden.

Get in Touch