frida eva st.jpg

SANNUM & BERGESTUEN HENTER SOME-SJEF

2. juni 2021

Sannum & Bergestuen henter sosiale medier-sjef i Amnesty International Norge, Frida Marie Grande, og utvider med det både staben og forretningsområdet i det ferske kommunikasjonsbyrået.

— Vi ville finne den rådgiveren som kunne løfte våre kunder på strategisk kommunikasjon i sosiale medier. Og hun fant vi virkelig, sier partner og daglig leder i Sannum & Bergestuen, Eva Sannum. 


Frida Marie Grande får ansvaret for forretningsområdet digital kommunikasjon og SoMe-strategier i Sannum & Bergestuen. 


— Kundene våre flytter stadig mer – og viktigere – kommunikasjon til sosiale medier, uten at de nødvendigvis tilpasser budskapet eller formen til plattform og målgruppe. Og siden dette er en del av kjernevirksomheten, ville vi ha den beste kompetansen i huset. Frida er helt rå, sier gründer og partner Svein Tore Bergestuen.   


Som sosiale medier-sjef i Amnesty de siste årene har Grande mangedoblet engasjement, følgere og oppmerksomhet omkring organisasjonens viktige budskap. Hun har endret Amnestys strategiske og operative SoMe-kommunikasjon, og selve innholdet hun skaper har blitt brukt av Amnesty-kontoer over hele verden. Andre norske NGOer ser også nå til Amnesty for læring og inspirasjon.


– Å si opp jobben i Amnesty føles veldig rart. Det har vært en stor ære å engasjere tusenvis av nordmenn i viktige menneskerettighetsspørsmål! Men det lille eventyret Eva og Svein Tore inviterte meg med på, var rett og slett ikke mulig å si nei til. Vi deler mange av de samme verdiene og ønsker å jobbe med samfunnsnyttig kommunikasjon som dytter verden i riktig retning. Det blir veldig gøy å bruke all min erfaring til å hjelpe andre organisasjoner og virksomheter med å oppnå ekte engasjement i deres kanaler, sier Grande.


Frida har en bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania og jobbet i Trigger og Släger, før hun tok fatt på organisasjonslivet. Først i Redd Barna og så i Amnesty. Frida er over snittet opptatt av at du må kommunisere på målgruppenes premisser og alltid sette publikum først. 


Grande er allerede en erfaren foredragsholder med sosiale medier som tema, og en aktiv samfunnsdebattant. 

Grande starter opp i Sannum & Bergestuen i august.