top of page
Eva St Umar Camilla.jpg

UMAR, CAMILLA OG VILDE NYE KOLLEGER I SANNUM & BERGESTUEN

(Eva Sannum, Umar Ashraf, Camilla Dahl og Svein Tore Bergestuen. Fotograf: Tobias Fjeldheim) 


Vi styrker laget med to dyktige nye kolleger. Umar Ashraf (37) har vært nominert til årets medienavn og utmerker seg som en uredd samfunnsdebattant. Camilla Dahl (32) bidro til å skape hype for The Hub to år før åpning og har de siste årene sørget for suksess i Kolonihagens sosiale medier. I tillegg vil kunder på besøk møte vår nye hyggelig office manager Vilde Sumstad (24). 

  

– Vi får dyktige og veldig hyggelige nye kolleger i Camilla og Umar. De tilfører oss kompetanse som både vi og våre kunder vil nyte godt av, og vi er kjempestolte over å få dem med på laget, sier Svein Tore Bergestuen.  

  

Umar Ashraf skal jobbe som rådgiver med strategisk fortelling, bærekraft og mangfold og starter allerede 1. desember, og Camilla Dahl blir rådgiver med spesielt ansvar for digital kommunikasjon og sosiale medier og starter 1. februar.  

  

– Camilla og Umar er allerede svært kompetente kommunikasjonsrådgivere, også er de klart hvassere enn oss på flere områder som er helt sentrale for oss i selskapet.  I tillegg har de begge gjennom intervjuprosessen vist seg som svært kreative hoder, sier Eva Sannum.   

  

Erfaring fra privat og offentlig sektor 

Umar Ashraf har en bred kommunikasjonserfaring og har jobbet med fagområdene samferdsel, likestilling, diskriminering, arbeids- og velferdsområdet i tillegg til helse og bærekraft. Umar har erfaring fra både offentlig og privat sektor. Han er tidligere folkevalgt lokalpolitiker, i tillegg har han hatt en rekke verv og engasjement i organisasjonslivet. Han er en aktiv samfunnsdebattant, forfatter, spaltist, foredragsholder, og gjesteforeleser, og har en unik spisskompetanse innen mangfoldskommunikasjon. Han kommer fra stillingen som leder for innhold og PR i BDO, og har den siste tiden vært spaltist i Alltinget og debuterer snart som romanforfatter.   

  

 – Vi er en liten bransje hvor stort sett alle kjenner alle, men jeg hadde ikke møtt folka i Sannum & Bergestuen før vår første kaffe. Vi rakk å snakke om både fag og fremtid, og jeg skjønte raskt at dette var et selskap som drives av verdier med mange spennende kunder, og dermed et sted jeg kan være over tid. Samtidig ble jeg møtt med nysgjerrighet og respekt for min kompetanse. Jeg gleder med til å bidra, sier Ashraf.   

  

Solid erfaring med å bygge merkevarer i sosiale medier  

Camilla har solid digital erfaring og har jobbet med sosiale medier, innhold, historiefortelling og strategi i mange år. Hun kommer fra stillingen som Content Manager i Kolonihagen, hvor hun blant annet har utviklet selskapets digitale strategi. Camilla var også med i etableringen av Clarion Hotel The Hub fra idéfase til full drift, og var ansvarlig for å bygge opp hotellets digitale tilstedeværelse.   

  

­ – Sannum & Bergestuen er et hyggelig og sammensveiset team med stor faglig kompetanse. Det er et byrå, men ligner mer en gjeng. Jeg gleder meg til å starte, og ser frem til å kunne bryne meg på morsomme og krevende kommunikasjonsoppgaver. Og kanskje skape litt furore på nyåret, sier Dahl.  


Fra soyasaus til ny Office Manager    

En sen kveld vi jobbet i våre hyggelige, nye lokaler i Rådhusgata 24 oppdaget vi at sushien var levert uten soyasaus. Eva tok turen ned trappa til våre naboer for å spørre om de hadde noe ekstra. Fem minutter senere banket naboens Office Manager Vilde Sumstad på med en flaske soyasaus og informasjonen om at hennes vikariat i etasjen under straks var ferdig. Hun vår åpen for nye utfordringer. Hurra! Fra i dag vil kunder og samarbeidspartnere derfor møte Vilde i lokalene våre, og nyte godt av litt mindre stressede rådgivere. Kanskje vi til og med klarer å invitere til innflyttingsfest om ikke så lenge!    


Les mer om våre nye kolleger her: https://www.sannumbergestuen.no/ 

Nyekolleger: About
IMG_1316.jpeg

Vilde er vår nye Office Manager

Nyekolleger: Welcome
bottom of page