D54I6435.jpg

Ny medieprofil og ny daglig leder til Sannum & Bergestuen

Maria Nakken (42) melder overgang til Sannum & Bergestuen og Vilde T. Coward (32) blir ny daglig leder i kommunikasjonsbyrået. Nakken kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Apeland og har mangeårig erfaring som journalist, vaktsjef og programleder i NRK. Coward kommer fra jobben som rådgiver for NHOs ledelse. 


Svein Tore Bergestuen er full av lovord om sin nye leder. 


— Vilde har en sjelden kombinasjon av kvaliteter som gjør at jeg rett og slett er takknemlige for at hun valgte oss. Hun har en usedvanlig bredde av kunnskap og erfaring, tross en relativt ung alder. Det har gitt henne dyp innsikt i hvordan politikk, næringsliv og organisasjonsliv spiller sammen, sier Bergestuen om den nye daglige lederen.


Bred ekspertise innen næringsliv og politikk

Coward er samfunnsteknolog fra NTNU, og har de siste årene jobbet som politisk rådgiver for NHO, der hun har hatt ansvar for områder som klima, kraft og energi, kompetanse og innovasjon, europeisk politikk og EØS, samt vært prosjektleder for NHOs Arendalsuke. Hun har tidligere jobbet som rådgiver ved Det Kongelige Hoff, vært koordinator i Kirkens Bymisjon, samt folkevalgt for Arbeiderpartiet i Trondheim.


— Det var ikke en vanskelig beslutning å ta da Eva og Svein Tore spurte om jeg ville ta over som daglig leder. Den brede kompetansen og engasjementet denne gjengen representerer er helt unik, og jeg kan ikke annet enn å glede meg over å få lære av dem og å få jobbe med dem! Jeg håper å kunne styrke selskapets portefølje med min kompetanse innen næringsliv og politikk, og bygge selskapet videre i en spennende vekstfase. Dette gleder jeg meg virkelig til, sier Coward.


Solid medieerfaring

Maria Nakken kommer fra jobben som seniorrådgiver i Apeland og har tidligere jobbet sammen med Eva Sannum i Geelmuyden Kiese. Eva Sannum er full av lovord om sin tidligere kollega. 


— Maria har vært i tankene våre siden vi startet Sannum & Bergestuen. Hun har solid medieerfaring som passer godt med vår medieorienterte profil. I tillegg er hun en type som sprer entusiasme og glede rundt seg, så vi har gjort oss så lekre som mulig for å få Maria med på laget, sier Sannum. 


Nakken har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Oslo og har det siste året jobbet som seniorrådgiver i Apeland. Før det var hun tre år i Geelmuyden Kiese. Mange husker sikkert Maria Nakken fra tiden som programleder i NRK Østlandssendingen, og hun har 13 års erfaring fra ulike roller i NRK. 


— Jeg deler Sannum & Bergestuens interesse for medier og kommunikasjon, og digger samfunnsengasjementet. De har rett og slett en uimotståelig kraft. Til slutt ble valget enkelt, og jeg er glad for tilliten jeg har blitt vist, sier Nakken.


Nakken starter i Sannum & Bergestuen 1. mars og går nå inn i et partnerløp i selskapet. Vilde T. Coward tar over som daglig leder fra 1. april. Kommunikasjonsbyrået består i dag av de to grunnleggerne Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen, Kristine Meek (partner), Frida Marie Grande, Kornelia Minsaas og Øystein Ruud (tilknyttet partner). 


For mer informasjon: 


Vilde T. Coward, daglig leder S&B - 922 09 704  (fra 1. april)/ vilde@sannumbergestuen.no 

Maria Nakken, rådgiver S&B (fra 1. mars) / 952 08 532 / maria@sannumbergestuen.no 

Svein Tore Bergestuen, founding partner S&B / 90 122 142 / st@sannumbergestuen.no 

Eva Sannum, founding partner S&B / 920 44 011 / eva@sannumbergestuen.no